MAZDA CX-80 – TÄYSIN UUSI 7-PAIKKAINEN HYBRIDI

Mazda CX-80 – Mazdan uusi lippulaivamalli ylivertaisella tekniikalla

Mazda CX-80:n vastaus Euroopan premium-autoille on tehokas lataushybridi sekä vääntävä 3,3-litrainen dieselmoottori. Varustepaketeista löytyy Exclusive-line, Homura, Homura Plus, Takumi sekä Takumi Plus. Mazdan kolmirivinen SUV on saatavana 6-7 -paikkaisena.

Euroopan suurin Mazda nyt 7-paikkaisena

CX-80 on Euroopan suurin Mazda, jonka tavaratila on jopa 1 971 litraa. Pituutta on lähes 5 metriä ja akseliväli on yli 3,1 metriä. Mazda CX-80 tarjoaa yhden 7-paikkaisen vaihtoehdon ja kaksi 6-paikkaista vaihtoehtoa.

Tämä täysin uusi Mazda katumaasturi on kolmirivinen, ja 7-paikkaisessa versiossa toinen istuinrivi koostuu kolmesta matkustajan penkistä. Kolmannella rivillä on kaksi istuinta. Vaihtoehtoisesti 6-paikkaisessa CX-80:ssä toisella istuinrivillä on kaksi kapteenin istuinta ja keskikonsoli.

Neliveto ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto tarjoavat hyvän vetokyvyn sekä turvallisen ajokokemuksen haastaviinkin olosuhteisiin. Vetokapasiteetti on 2 500 kg, joten perässä kulkee niin traileri kuin asuntovaunukin.

Huippuluokan turvallisuusjärjestelmistä löytyy muun muassa kaistavahti, mukautuva vakionopeudensäädin, älykäs jarrutusavustin sekä 360° kamerajärjestelmä läpinäkyvyys-ominaisuudella ja perävaunun kytkentäavustimella. Kokonaan uutena varusteena on kärryn tai vaunun vetämiseen suunnattu Trailer Hitch View.

 

Mazda CX-80: kaksi tehokasta voimansiirtovaihtoehtoa

Mazda CX-80 tarjoaa kaksi turvallista ja taloudellista voimansiirtovaihtoehtoa. Ensimmäinen vaihtoehto on ladattava hybridi (PHEV) jopa 60 km:n toimintasäteellä. Nelisylinterinen bensiinimoottori ja 129 kW sähkömoottori tuottavat yhteensä 327 hv eli 241 kW.

Toisena vaihtoehtona Mazda CX-80 tarjoaa 3,3-litraisen dieselkoneen. Se tuottaa tehoa yhteensä 254 hv eli 187 kW. Kuusipyttyinen ahdettu diesel tarjoaa rutkasti vääntöä, mutta alhaiset NOx- ja CO2-päästöt.
Lataushybridillä pääsee 0-100 km/h vain 6,8 sekunnissa. Dieselkoneella sataseen pääsee 8,4 sekunnissa, eli verrattain ketterästi.

Molemmat moottorit toimivat yhteistyössä 8-lovisen automaattivaihteiston kanssa. Mazdan älykäs Mi-Drive tarjoaa useita ajotiloja, jotka ovat Normal, Sport, Off-Road ja Towing. Jos Mazda CX-80:lla aikoo ajaa maastossa, niin Off-Road ja neliveto pelaavat hyvin yhdessä.

 

Mazda CX-80 SUV – elegantti perheauto vai luotettava vetojuhta?

Mazda CX-80 on loistava osoitus japanilaisesta käsityötaidosta, innovatiivisuudesta sekä eleganssista. Uusi katumaasturi soveltuu perhearjen pyörittämiseen, asuntovaunun vetämiseen sekä maakuntamatkailuun – miksei myös kevyeen kesäkruisailuun.

Huippulaatuinen äänentoistojärjestelmä (BOSE Premium) ja kolmealueinen ilmastointi lisäävät ajomukavuutta. Mikäli auto on täynnä matkustajia, niin “One Touch Walk-in” helpottaa kolmannelle istuinriville pääsemistä ja sieltä poistumista.

Viimeisen silauksen Mazda CX 80 saa 20 tuuman alumiinivanteilla, jotka kuuluvat kaikkiin varustepaketteihin. Avattava panoraamakattoluukku on saatavana lisävarusteena. Mikäli Mazdan 7 paikkainen hybridi kiinnostaa, niin lisätietoja voi kysyä jälleenmyyjiltämme.

Mazda CX-80

Tyylikäs katumaasturi yhdeksällä upealla värivaihtoehdolla

Mazda CX-80:ssä yhdistyy ”Graceful Toughness” -konsepti ja japanilainen Kodo-muotoilu, tuloksena elegantti katumaasturi. Värivaihtoehtoja on yhdeksän, joista mainittakoon Artisan Red sekä uusi Melting Copper. Sisätilat tarjoavat tyyliä aidon vaahterapuun ja Nappa-nahkan ansiosta.

  • Mazda CX-80 hinta on alkaen 56 989,96 euroa (Exclusive-Line). Tutustu hinnastoon tai kysy lisää jälleenmyyjiltämme.

  • Mazda CX-80 on 4 995 mm pitkä, 1 890 mm leveä ja 1 710 mm korkea. Akseliväli on 3 120 mm. Edeltäjäänsä (CX-60) suurempi koko tuo suoraan lisää tilavuutta sisätiloihin.

  • Mazda CX-80 Plug-in hybrid tarjoaa 2,5-litraisen bensiinimoottorin sekä sähkömoottorin, joiden suurin teho on 327 hv (241 kW). Moottorityyppi: I4 DOHC 16 venttiiliä.

  • Mazda CX-80:n voi hankkia 3,3-litraisella dieselkoneella, jonka tuottama teho on 254 hv (187 kW). Moottorityyppi: I6 DOHC 24 venttiiliä.

  • Mazdan uusi CX-80 on 6- tai 7 paikkainen auto. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa toinen istuinrivi koostuu kolmesta matkustajan penkistä, kun 6-paikkaisessa versiossa kahden kapteenin istuimen välissä on keskikonsoli.

  • Mazda tarjoaa uusiin autoihin kuuden (6) vuoden tai 150 000 kilometrin takuun. Ladattavissa hybrideissä akuille ja korkeajännitejärjestelmälle takuu on kahdeksan (8) vuotta tai 160 000 kilometriä.